Ontruiming van woningen en bedrijfsruimten in Nijmegen en omgeving

Contact

Het ontruimen van de woning van een overleden dierbare is een zeer emotionele gebeurtenis. U komt veel persoonlijke spullen tegen en het is vaak lastig dingen weg te doen die herinneringen bij u oproepen. MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen in Malden helpt u hierbij. Wij zorgen ervoor dat alle spullen een goede nieuwe bestemming krijgen en dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Ontruimingen voor particulieren en bedrijven

Heeft u een woning of bedrijfspand dat ontruimd moet worden? Wij maken graag een offerte om de ruimte voor u leeg te maken. Na uw akkoord zorgen we ervoor dat alles in orde komt. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de sleutels overhandigen. U heeft er dus geen omkijken naar.


Kringloopwinkel

Spullen die hergebruikt kunnen worden, gaan naar onze kringloopwinkel in Malden. Daar maken we andere mensen heel blij mee. Heeft u kleding en/of textiel, dan wordt dit verkocht in de kringloopwinkel. Alle restanten worden opgestuurd naar Afrika. Spullen die niet meer hergebruikt of verkocht kunnen worden, worden gerecycled. 


Bezemschoon

In de te ontruimen ruimte zelf zorgen we ervoor dat kleine beschadigingen, zoals gaatjes in de muur en het plafond, hersteld worden. Het pand wordt altijd bezemschoon opgeleverd, zodat u er helemaal niets meer aan hoeft te doen.

Wij maken mensen blij