Maro uit Nijmegen ontruimt woningen en bedrijfsruimten

Het ontruimen van de woning van een overleden dierbare is een emotionele gebeurtenis. U komt veel persoonlijke spullen tegen en het is lastig dingen weg te doen. Maro Kringloopwinkel en Ontruimingen helpt u daarbij. We zorgen dat alle spullen een goede bestemming krijgen.
 

Ontruimingen voor particulieren en bedrijven

Heeft u een woning of bedrijfspand dat ontruimd moet worden? Dan komen we langs en maken een indicatie van de klus. We spreken af wanneer u de ruimte leeg wilt hebben en maken een offerte op. Na uw akkoord zorgen we dat alles in orde komt. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de sleutels te overhandigen.

Spullen die hergebruikt kunnen worden, gaan naar onze kringloopwinkel. Daar maken we andere mensen blij met mooie, tweedehands producten. Kleding en textiel wordt verkocht in de Kringloopwinkel en restanten worden opgestuurd naar Afrika. Dingen die niet meer hergebruikt of verkocht kunnen worden verder gerecycled

In de ruimte zelf zorgen we dat kleine beschadigingen, zoals gaatjes in de muur, hersteld worden. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd, zodat u er echt geen omkijken meer naar heeft. 

Wilt u de last van een ontruiming ook van uw schouders laten vallen? Neem dan contact op met Maro Kringloopwinkel en Ontruimingen in Nijmegen.